De Meergronden

UI/UX Design • Development

Scholen-gemeenschap
De Meergronden

De Meergronden is een scholengemeenschap gevestigd in Almere. De gemeenschap biedt alle niveaus binnen het voortgezet onderwijs aan en staat bekend om het tweetalige onderwijs dat ze bieden. Daarnaast kent de school een diverse en inclusieve gemeenschap van zowel leerlingen als docenten. In de stimulerende leeromgeving worden de leerlingen aangemoedigd om hun academische en persoonlijke potentieel te ontwikkelen.

Middelbare scholen werven elk jaar honderden nieuwe leerlingen. Het is dus van groot belang dat zowel ouders als leerlingen tijdens het oriëntatieproces terecht komen op een overzichtelijke en aantrekkelijke website.

De Meergronden

Het proces

De website van De Meergronden was toe aan een grondige opfrisbeurt. Wij hebben samen met de scholengemeenschap een plan van aanpak opgesteld. Op basis van verschillende gesprekken, gut-tests en een eerste ontwerp is de huisstijl van de nieuwe website bepaald.

Na het ontwerpen van de homepagina is de rest van de website ontworpen en ontwikkeld. Wij hebben ervoor gezorgd dat de volledige website de vooruitstrevende visie van de scholengemeenschap weerspiegelt.

Meer projecten