Amsterdam is een bruisende stad vol creatievelingen en ondernemers. Ben jij één van hen en wil jij je producten en/of diensten online verkopen? Dan heb je een betrouwbare webshop nodig! Maar betrouwbaarheid is niet het enige dat belangrijk is. Je wilt ook opvallen! Wij laten merken groeien met webshops die er niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens fantastisch presteren. Wij zijn Gaia Digital, jouw web specialist in Amsterdam.

Of het nu gaat om een kleine of grote webshop, een online winkel die zich focust op B2B of B2C, wij helpen je graag! Hulp nodig bij het laten maken van een webshop? Neem dan gerust contact met ons op. 


Ik wil een webshop laten maken Amsterdam!


Waarom is een professionele webshop van belang?

Bij Gaia Digital begrijpen wij de kracht van een professionele webshop voor iedere ondernemer. In een online wereld waar eerste indrukken van enorm belang zijn, biedt een professionele webshop de perfecte kans om jouw bedrijf en bijbehorende producten of diensten aan de wereld te presenteren. 

Webshop laten maken Amsterdam?

Bij Gaia Digital zijn we experts in webdesign en e-commerce. We zorgen er niet alleen voor dat je webshop er prachtig uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk, responsive en veilig is. Dus, waar wacht je nog op? Til je bedrijf naar nieuwe hoogtes en presenteer je producten en diensten op een platform dat aan al je wensen en behoeften voldoet. 

Design op maat

Bij Gaia Digital werken we niet met standaard templates. We ontwerpen jouw webshop volledig op maat op basis van al je wensen en behoeften. Een goede webshop is het visitekaartje van je bedrijf en daarom is een passend ontwerp van enorm belang. Onze webshops zijn ontworpen om jouw bedrijf en doelstellingen te versterken. 

Meertalige webshop

Wil je je producten en/of diensten zowel aan heel Nederland aanbieden als aan mensen buiten de grenzen? Dat kan! Met de hulp van verschillende plugins, kan jouw Nederlandse webshop worden vertaald naar onder andere Engels, Duits, Frans, Spaans en Chinees. Zo kun je je doelgroep dus overal ter wereld bereiken. 

Responsive webshop

Wist je dat bijna de helft van de mensen die online shoppen dit via hun mobiel doen? Het is daarom heel erg belangrijk dat jouw webshop geoptimaliseerd is voor niet enkel een computerscherm, maar ook voor een mobiel of tablet. Een responsive webshop is een online shop die zich aanpast naar het formaat van ieder scherm.

Makkelijk te beheren

Onze webshops zijn makkelijk te beheren. Zo kun je zelf in enkele klikken producten toevoegen, verwijderen of wijzigen.

Veilig

Veiligheid is natuurlijk van groot belang op het wereldwijde web. De door ons gemaakte webshops zijn goed beveiligd door middel van een SSL (Secure Socket Layer). Daarnaast worden alle verzamelde klantgegevens veilig opgeslagen. 

SEO vriendelijk

Heb je moeite met het bereiken van je doelgroep via de zoekmachines? Wij helpen je graag dit probleem op te lossen. Wij optimaliseren de webshop namelijk voor Google en andere zoekmachines, zodat je positie in de zoekresultaten zal stijgen.

Waarom Gaia Digital?

Bij Gaia Digital zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van unieke websites en webshops. Wij werken nauw met je samen en vinden jouw mening en visie enorm waardevol. Wij horen graag wat de wensen en doelen van je bedrijf zijn en zullen op basis hiervan het ontwerpproces starten.

Het ontwerpen en bouwen van een website of webshop kent verschillende fasen en hierbij werken verschillende specialisten nauw met elkaar samen. Gelukkig is Gaia Digital een bureau waar al deze specialisten zich onder één dak bevinden.

Webshop laten maken door een in Amsterdam gevestigd bedrijf? Kies dan voor Gaia Digital. Wij staan dag en nacht voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden. 


Webshop laten maken Amsterdam!

Bekijk ons werk