Website onderhouden? Geef het uit handen!

Bij Gaia Digital snappen we heel goed dat jouw online reis niet eindigt bij het lanceren van een sterke website. Dit is juist het begin! Wat pas écht belangrijk is voor het online succes van je bedrijf, is het onderhouden van de website. Op deze manier blijft alles soepeltjes lopen. Dus, heb jij een website maar geen tijd om maandelijks meerdere uren in onderhoud te steken? Vanaf €40 per maand neemt Gaia Digital dit werk van je over!

Het belang van je website onderhouden

Het regelmatig onderhouden van je website is van enorm belang. De online wereld is dynamisch en het is cruciaal om bij te blijven. Of je website nu is gemaakt door Gaia Digital of door een ander bureau, wij staan voor je klaar om alle taken die komen kijken bij het onderhoud van jouw webshop of website over te nemen. Zo heb jij meer tijd om je te focussen op hetgeen wat echt belangrijk is, namelijk het leiden van je bedrijf.

Een van de belangrijkste redenen voor het uitvoeren van regelmatig onderhoud is het garanderen van de veiligheid. Dit is vooral een belangrijke factor voor sites en webshops die te maken hebben met gevoelige informatie. Denk hierbij aan persoonlijke gegevens van websitebezoekers of betalingsinformatie. Door je website up-to-date te houden, zorg je ervoor dat er altijd een oogje in het zeil wordt gehouden. Mocht er iets gebeuren? Dan wordt er direct gehandeld!

Zoekmachines zoals Google geven de voorkeur aan websites die regelmatig worden bijgewerkt. Het gaat hier om technische updates, maar ook om nieuwe content. Door je website te (laten) onderhouden verbeter je je SEO-prestaties. Dit heeft weer positieve gevolgen voor je resultaten in de zoekresultaten. Op de lange termijn kan dit leiden tot een stijging van organisch verkeer. Meer bezoekers dus… 

 

Een website die er professioneel uitziet, versterkt je merkimago enorm. Websitebezoekers zullen meer vertrouwen in jou en je onderneming hebben. Het maandelijks onderhouden van je website draagt dus bij aan een positieve en vooral accurate weerspiegeling van je merk. 

(Potentiële) klant is koning. Dit principe geldt ook voor je websitebezoekers. Het is de bedoeling dat hun ervaring op jouw site zo positief mogelijk is. Hoe je een aangename gebruikservaring kunt garanderen? Door je content te updaten, je laadsnelheid te verbeteren en door bugs en problemen zo snel mogelijk te verhelpen. 

 

Wat houdt je website onderhouden precies in?

Wanneer je ervoor kiest om je website te laten onderhouden door Gaia Digital, kun je het volgende verwachten:

 • State-of-the-art hosting
  Ervaar ongeëvenaarde snelheid en prestaties met onze geavanceerde hosting oplossingen.

 • Dagelijkse back-ups
  Dagelijks worden er automatisch, eenvoudig herstelbare back-ups gemaakt van de website en database.

 • 80+ Google Pagespeed
  Voor mobiel garanderen we een Google Pagespeed van 80+ en voor desktop van 90+.

 • A+ security score
  We zorgen voor preventieve beveiligingsmaatregelen, resulterend in een A+ security score.

 • Volledige technische support
  Toegang tot ons technische support team, dat altijd klaar staat om te zorgen dat de website soepel draait.

 • Veilige e-mailafhandeling
  Alle mail communicatie vanuit de website gaat via ons beveiligde SMTP systeem.

 • Wekelijkse veilige updates
  Houdt je website up-to-date en veilig met onze updateservice, die je website beschermt tegen kwetsbaarheden.

 • 24/7 slimme monitoring
  Onze slimme monitoring technologie houdt je website non-stop in de gaten en handelt proactief bij issues.

 • Schaalbare hosting
  Onze schaalbare hosting oplossingen bieden de flexibiliteit om de capaciteit up of down te graden. 

Wat houdt je website onderhouden precies in?

Nu je weet hoe belangrijk het is om je website regelmatig te onderhouden en te updaten, is de keuze aan jou. Ga je zelf aan de slag of besteed je het werk liever uit aan een externe partij? Mocht je voor de laatste optie willen gaan, staan wij zeker voor je klaar. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen!

Bekijk ons werk