Website vernieuwen

Voor elke ambitieus bedrijf is het belangrijk om het beste te halen uit alle beschikbare online kansen. Het vernieuwen van je website is hierbij een grote, maar essentiële stap! Wist je dat een bezoeker binnen zo’n tien tot twintig seconden beslist of hij of zij op jouw website blijft of deze verlaat? Het is daarom van groot belang om te voorzien in de verwachtingen, wensen en behoeften van jouw websitebezoekers. Heb je een bestaande website, maar is deze om welke reden dan ook niet meer van deze tijd? Laat dan je website vernieuwen!

Waarom is een website vernieuwen belangrijk?

Er zijn tal van redenen om je website te laten vernieuwen. Zo kan het zijn dat je website een verouderd design heeft of niet responsive is. Ook is het mogelijk dat je website niet langer past bij de merkidentiteit van je bedrijf. Het vernieuwen van je website kan bijdragen aan het bereiken van de (nieuwe) doelen die je voor ogen hebt. Laat een team van experts los op jouw website en geniet van de voordelen die het vernieuwen van je webpagina’s met zich meebrengt.  

Wanneer je je website laat vernieuwen door Gaia Digital, zal deze uniek en op maat gebouwd zijn. Je kunt een professionele website verwachten die past bij jouw doelgroep, huisstijl en wensen en behoeften.

Een vernieuwde website kan zorgen voor een betere gebruikerservaring. Een duidelijk design, snellere laadtijden en responsiviteit op verschillende apparaten maken het voor gebruikers gemakkelijker om zich door je website te navigeren en informatie te vinden.

Vernieuwde websites hebben ook voordelen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Zoekmachines zoals Google of Bing geven de voorkeur aan designs die zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Je website vernieuwen zorgt er dus voor dat je beter gevonden wordt in Google. Dit leidt tot meer verkeer naar je site.

Bij het vernieuwen van je website kun je rekening houden met de nieuwste technologieën, trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign en online marketing. Een toekomstbestendige website is flexibel en kan gemakkelijk worden aangepast waardoor je website langer relevant blijft.

Goede websites zorgen ervoor dat de autoriteit en geloofwaardigheid van je bedrijf zal verbeteren. Bezoekers zullen eerder geneigd zijn om vertrouwen te hebben in je producten of diensten als je website een betrouwbare uitstraling heeft. Bovendien kun je door middel van sterke teksten en een doordacht ontwerp je expertise en binnen je vakgebied benadrukken.

Verouderde websites zijn vaak niet zo beveiligd als vandaag de dag gewenst is. Bij het vernieuwen van je website wordt rekening gehouden met een goede beveiliging. Iets wat jij prettig vindt, maar je bezoekers ook!

Jouw website laten vernieuwen?

Je bent hoogstwaarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen omdat jij jouw website wil laten vernieuwen. Dit kan bij ons! Bij Gaia Digital volgen wij dit stappenplan:

#1 Kennismaking
Een samenwerking kan alleen goed verlopen als er vertrouwen is tussen de twee partijen! In een eerste kennismakingsgesprek zullen we dit opbouwen. Ook zullen we je enkele vragen stellen over de missie en visie, maar ook over de doelgroep.
#2 Gut test
Bij ons staat de klant altijd op de eerste plek. We willen je dan ook zo veel mogelijk betrekken bij het ontwerpproces. We horen graag wat de voorkeuren zijn. Door middel van een gut test komen we hier achter.
#3 Het eerste ontwerp van de homepagina
Allereerst ontwerpen wij op basis van jouw wensen een eerste ontwerp van de vernieuwde homepagina.
#4 Het ontwerpen van de website
Op basis van de feedback van de homepagina, ontwerpen we de overige pagina’s op de website. Wederom ontvangen wij graag feedback! Hiermee creëren we een website die echt bij jou past.
#5 Het bouwen van de website
Ben je tevreden met alle responsive ontwerpen? Mooi! Dan beginnen we nu met het bouwen van de website. Zodra deze fase is afgerond kan de vernieuwde website live!

Bekijk onze projecten

DECK advocaten