Gaia Digital

Wij zijn een webdesign en webdevelopment bureau dat zich richt op het ontwikkelen van webshops en websites op maat. Ons team bestaat uit gepassioneerde ontwerpers, ontwikkelaars en online marketeers die zich inzetten om de online aanwezigheid van onze klanten te verbeteren. Samen vormen we een jong en ambitieus team dat samen één doel deelt: bedrijven laten groeien!

Bij Gaia Digital geloven wij er in dat het succes van een website afhankelijk is van hoe goed deze aansluit op de kernwaarden van het bedrijf en de behoeften van de bezoeker. Vandaar dat wij veel waarde hechten aan onze persoonlijke service en het bieden van unieke oplossingen op maat.

Ons verhaal begon in 2018 toen oprichter Jona tijdens zijn studie ging werken als freelance webdesigner met als doel bedrijven te helpen bij het realiseren van professionele en gebruikersvriendelijke websites. Door de jaren heen heeft hij steeds meer ervaring opgedaan en heeft hij het team langzaam kunnen uitbreiden. In 2023 was het tijd voor de volgende stap met Gaia Digital als resultaat.

Ontmoet het team

Jona Jungerman

Founder, Webdesigner & Front-end Developer

Victor Laforga

Full-stack developer

Nala Fredericks

SEO specialist & Copywriter

Zeger Nelis​

Grafisch vormgever

Mick Weenink

Webdesigner