WordPress specialist Amsterdam

Wil je sleutelen aan je online aanwezigheid en jouw bedrijf laten groeien? Wil je je onderscheiden van de concurrenten? Ben je op zoek naar een WordPress specialist (Amsterdam)? Dan zit je bij Gaia Digital aan het juiste adres. Wij bouwen unieke websites op maat met een focus op  gebruikerservaring, conversie en authenticiteit. Interesse? Neem gerust contact op.

Waarom een WordPress website?

Bij Gaia Digital begrijpen wij de kracht van WordPress en vinden het de beste keuze voor het optimaliseren van jouw online aanwezigheid. WordPress is ‘s werelds populairste content management systeem. De grootste bedrijven ter wereld maken hier gebruik van. Zo zijn de sites van Samsung, Sony, Mercedes Benz en Forbes ook met WordPress gebouwd!

WordPress is enorm geschikt om unieke, esthetische en functionele websites te bouwen. Het programma kan vrijwel aan iedere behoefte voldoen. En wanneer de site klaar is, is het tijd voor jou om content toe te voegen! Gelukkig heeft WordPress een enorm gebruiksvriendelijke interface, waardoor het voor jou eenvoudig is om content te beheren, pagina’s aan te passen en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. 

WordPress specialist Amsterdam- Talloze mogelijkheden

Op basis van jouw huisstijl, wensen en behoeften ontwerpen en bouwen wij professionele websites. Van het ontwerpen van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke lay-out tot het bouwen van een conversiegerichte website. Wij zorgen ervoor dat de site er niet enkel fantastisch uitziet, maar dat deze ook naar behoren functioneert.
Wil jij online producten of diensten verkopen? Dan is een goed werkende webshop enorm belangrijk. Met de e-commerce software binnen WordPress, WooCommerce bouwen wij prachtige webshops met alle e-commerce functionaliteiten die je nodig hebt om je (potentiële) klanten een soepele en prettige winkelervaring te garanderen.

Het starten van een blog is een fantastische manier om jouw expertise te delen met anderen. We creëren met veel plezier een blog dat er mooi uitziet én gemakkelijk te beheren is. Op deze manier kun je zonder enige kopzorgen nieuwe content toevoegen en bewerken.

Wil jij een wereldwijd publiek bereiken met jouw WordPress website? Dit kan! Met verschillende plugins kunnen jouw Nederlandse webteksten worden vertaald naar onder andere Engels, Spaans, Duits, Frans en Chinees. Met een meertalige website kun je je doelgroep overal bereiken. 

Heb je al een WordPress site, maar ben je niet tevreden en wil je deze laten vernieuwen? Ook dan ben je bij Gaia Digital aan het juiste adres. Op basis van jullie wensen en behoeften optimaliseren we jouw huidige site zodat de gebruikerservaring, online vindbaarheid en toekomstbestendigheid wordt verbeterd.

Wil je graag een simpele website die uit slechts één enkele pagina bestaat? Dan is een onepager absoluut iets voor jou. Een onepager maakt direct duidelijk wat jouw bedrijf of organisatie te bieden heeft. Een simpele site met veel impact! 

Meer dan de helft van het webverkeer is vandaag de dag afkomstig van mobiele apparaten! Het is daarom belangrijk dat jouw website geoptimaliseerd is voor niet enkel een computerscherm, maar ook voor een tablet of mobiel. Een responsive website is een site die zich automatisch aanpast naar het formaat van ieder scherm. 

WordPress websites doen het erg goed in het algoritme van Google. Dit is mooi, want hierdoor word je eerder gevonden in de zoekresultaten. WordPress kent diverse SEO-plugins die jouw positie in de zoekmachine drastisch kunnen verbeteren. Wij zijn bereid om je te helpen met het optimaliseren van deze positie!

Waarom Gaia Digital?

Bij Gaia Digital zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van unieke websites. Wij werken nauw met je samen en vinden jouw mening en visie enorm waardevol. We horen graag wat de wensen en doelen van je bedrijf zijn en zullen op basis hiervan het ontwerpproces starten.

Het ontwerpen en bouwen van een WordPress website kent verschillende fasen en hierbij werken verschillende specialisten nauw met elkaar samen. Gelukkig is Gaia Digital een bureau waar al deze specialisten zich onder één dak bevinden.

  • De UX/UI designer richt zich op de gebruikerservaring en de gebruikersinterface van je site. Ze zorgen ervoor dat jouw site zowel esthetisch als functioneel is. 
  • De front-end ontwikkelaar is verantwoordelijk voor het omzetten van het design in werkende webpagina’s.
  • De back-end ontwikkelaar richt zich op alle technische aspecten van de site.
  • De copywriter schrijft sterke teksten voor de doelgroep én Google.
  • De SEO specialist zorgt ervoor dat je website in Google gevonden wordt. 


Ben jij er klaar voor om jouw online aanwezigheid te versterken met de hulp van een WordPress specialist te Amsterdam? Wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden. 

Bekijk onze WordPress projecten

DECK advocaten